Over Marc

Hallo! Mijn naam is Marc Müskens, de oprichter van VERKOOP JE HUIS ZO en de bedenker van dé huizenverkoop strategie WISMO. Ik ben helemaal gek op alles wat te maken heeft met WONEN. Vooral als er dingen opgelost moeten worden, dan komt mijn creativiteit echt los!

In 2008 ben ik gestart met interieur-ontwerpbureau ZOOMMM. Hierbij help ik particulieren met het ontdekken, ontwerpen en creëren van hun ideale thuis! Omdat ik dagelijks woondromen mag laten uitkomen – wat het mooiste is wat er is! – adviseer ik ook projectontwikkelaars, bouwbedrijven en makelaars voor een succesvolle verkoop van hun vastgoed.

De traditionele aanpak voor het verkopen van een huis is absoluut niet meer van deze tijd! Er is de afgelopen jaren een mis-match ontstaan tussen het aanbod van woningen, en de woningen waar juist vraag naar is. De meerderheid van wat er NU wordt aangeboden willen we niet… in ieder geval niet ZO.

Ik geloof in een vraaggestuurde huizenmarkt! Dat is een huizenmarkt die volledige aansluiting heeft met onze individuele woonwensen en behoeften; De oplossing lijkt eenvoudig ... En dat is ie ook!

VRAAGBEWUST VERKOPEN!
Dat betekent GEMAK en KEUZEVRIJHEID voor de koper.
En dat is goed nieuws voor ons allemaal!

Er staan zoveel huizen te koop, waarvan IK weet dat ze met wat extra hulp al lang verkocht zouden zijn! Nieuwe media biedt geweldige kansen om huizenzoekers te inspireren! Zodat je niet alleen kunt laten zien wat er IS, maar vooral ook wat er KAN!

Vooralsnog leek het onmogelijk om iedereen persoonlijk te kunnen begeleiden met de verkoop van hun huis, maar VJHZ heeft hier gelukkig verandering in gebracht! Je huis verkopen is een spannende tijd is die een hoop onrust en onzekerheid met zich meebrengt.

De toekomstplannen die je hebt, die nieuwe stap in je leven! Het kan pas echt beginnen, wanneer het huis verkocht is! En DAT moment, DAT gevoel ... daar doe ik het voor! Want OOK IK heb niets liever dan dat jij je huis verkoopt!

Dus, meld je hieronder aan met je naam en e-mail adres!